O nama

Samostalna zanatsko-trgovinska radnja Fotokeramika Art, u Banjoj Luci, u današnjem obliku postoji od 2006. godine.

Primarno se bavimo izradom vrhunskih slika na porcelanskim pločicama, raznih oblika i veličina, koje mogu biti u boji ili crno-bijele. Takođe izrađujemo i mozaike, dezene na tanjirima, šoljama, pepeljarama i mnogim drugim stvarima od porcelana. Pored naše primarne djelatnosti, bavimo se i prodajom nadgrobne galanterije visoke kvalitete, izrađene od bronze, prirodnog kamena, porcelana ili nehrđajućeg čelika (rostfraja). U ponudi imamo slova, ramove, krstove, vaze, lampione, kipove i još mnogo toga. Kod nas takođe možete naći sve što vam je potrebno za njihovu montažu.

O našem kvalitetu i pozdanosti svjedoči i dugogodišnja saradnja sa većinom kamenorezaca iz regiona, kao i mnogi zadovoljni pojedinci koji su nam ustupili povjerenje.

Kancelarija i vlasnik

Kvalitet

U proizvodnji koristimo isključivo najvalitetnije materijale i najpouzdanije proizvodne procese. U trgovini prodajemo isključivo renomirane brendove kojima već mnogo godina vjerujemo. Jedino na ovaj način možemo osigurati Vaše zadovoljstvo.

Garancija

Garancija koju dajemo je u skladu sa obećanje o kvalitetu. Tako je na primjer trajnost same slike na pločici doživotna. U garanciju ne ulaze fizička oštećenja nastala nepravilnom montažom, udarcem, ogrebotinom i slično. Ukoliko postoji bilo kakav, obratite nam se i uradićemo sve kako bismo ga riješili na obostrano zadovoljstvo.

Odgovornost

Svjesni smo da su fotografije koje nam predajete na izradu često jedine uspomene na Vaše voljene osobe. Zbog toga rukujemo svakom fotografijom sa posebnom pažnjom. Kod nas su vaše uspomene u sigurnim rukama.


Ukoliko trebate odgovore pogledajte ČESTA PITANJA, odnosno KONTAKT ukoliko Vas interesuju neke druge stvari ili želite da saznate kako nas možete pronaći.

Gore